• 24+taun

    Riwayat perusahaan
  • 48growong

    Multi Rongga
  • 50set / wulan

    Kapasitas Cetakan
  • 0,005mm

    Toleransi Cetakan

Gampang miwiti bisnis, nanging angel mbukak supaya tetep mbukak.

Teknologi Yuanfang minangka toko mandhiri ISO 9001: 2015 sing spesialisasine ing desain lan manufaktur cetakan injeksi presisi lan cetakan plastik wiwit taun 1996.

logo

Apa proyek sampeyan kurang saka jangkoan utawa proyek solusi khusus sing mbutuhake bahan khusus, inspeksi, lan eksekusi sing tepat nganti rampung, kita kabeh bisa ngrampungake. Ing YuanFang, kabeh proyek penting, ora preduli ukurane. Kita duwe hubungan apik karo mitra strategis ing saindenging jagad sing njamin yen kita duwe kemampuan kanggo ngrampungake proyek apa wae wiwit tuku materi nganti prototipe nganti cetakan lan liya-liyane.

Yuanfang nawakake layanan sing luwih cepet miturut panjaluk.

Nggawe produk saka desain nganti rampung yaiku kerja rumit. Teknologi Yuanfang bakal dadi mitra sampeyan ing pengembangan program saka konsep lan kelayakan, liwat manufaktur lan pangiriman, nalika menehi nilai sing unggul. Tugas kita yaiku nggawa sampeyan sukses ing level anyar.

Kita wis nyiyapake proyek karo sampeyan sadurunge sadurunge desain alat lan kita mikir kanthi lengkap liwat proses manufaktur lan pangiriman. Teknologi Yuanfang bisa mbantu prototyping, analisis desain canggih, pilihan bahan, desain siklus siklus, lan manufaktur kanggo nggayuh tujuan jangka panjang.

Ngalami pengalaman Teknologi sing Didhukung. Berorientasi Inovasi Tim kita siyap nggawa sampeyan menyang level sukses anyar.

Sing Teknologi Yuanfang. Seneng diferensi.

  • 01

    Konsep

  • 02

    Desain & Teknik

  • 03

    Prototipe

  • 04

    Pabrik Cetakan

  • 05

    Percobaan Cetakan & Cetakan

  • 06

    Majelis

PROSES

GAMBAR

yf_Partner (1)

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita