Perusahaan nggawe cetakan injeksi khusus

Katrangan singkat:

Bahan Baja 8407
Materi Bagian ABS
Urip Mould 1.000.000
Jumlah growong 2
Sistem Injeksi Cetakan pelari kadhemen
Bingkai Cetakan LKM
Perawatan lumahing tekstur

Detail Produk

Tag Produk

YF Mould nyedhiyakake layanan manufaktur cetakan injeksi khusus.

Kita nggawe perkakas miturut panjaluk spesifikasi perkakas. Biasane, periode manufaktur nganti 20 dina nganti 60 dina, gumantung saka ukuran bagean, kompleks struktur cetakan utawa ora, akurasi lan cetakan. Kita bisa nggawe kabeh jinis cetakan injeksi kanggo aplikasi medis, mobil, elektronik, alat perkakas rumah. Tim kami nggawe sampeyan terus maju lan nawakake laporan proses mingguan, laporan inspeksi, lembar parameter injeksi lan video jejak, uga sampeyan bisa mriksa miturut syarat layanan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita