Majelis & Dekorasi

Ing kantor pusat YF Tech & Mould Shenzhen, kita bisa nyediakake proses injeksi sekunder, perakitan produk sing wis rampung & rampung kayata lukisan Semprot, cetakan Pad, Silkscreen, Las Ultrasonik, Laser Etsa, Penyemprotan Pasir.

YF-Mold-Intelligent-Production-line1

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita