Profil Perusahaan

Gampang miwiti bisnis, nanging angel mbukak supaya tetep mbukak.

Teknologi Yuanfang minangka toko mandhiri ISO 9001: 2015 sing spesialisasine ing desain lan manufaktur cetakan injeksi presisi lan cetakan plastik wiwit taun 1996.

24+ taun

Riwayat perusahaan

48 growong

Multi Rongga

50 set / wulan

Kapasitas Cetakan

0,005mm

Toleransi toleransi 

Sopo iki

Ing kana nalika umume perusahaan sibuk nutupi akeh industri sanalika bisa, pemilik kita uga insinyur umum Mr. Henry Liao, ing tangan liyane, wis nandur modal ing 20 taun pembangunan lan perbaikan kanggo ngrampungake umume klien. ndasari dhasar kanggo adat, tliti lan premium cetakan.

Diadegake ing taun 1996 dijenengi Hanking Mould miwiti bisnis cetakan lan cetakan injeksi ing Shenzhen.

Ing 2017, kanthi efektif nanggapi permintaan pertumbuhan pasar jaban rangkah, HanKing Mould wis nyiyapake a cetakan presisi profesional pabrik manufaktur kadaptar minangka Guangdong Yuanfang Precision Technology Co., Ltd. kanggo pelanggan ing saindenging jagad.

company history1

Napa kita?

Ing Teknologi Yuanfang, kita misah saka kompetisi adhedhasar pengalaman wiyar ing desain rekayasa lan gawe alat. Tim desain lan rekayasa sing berpengalaman bisa ngatasi cetakan paling rumit lan rumit sing ora bisa ditindakake dening pesaing.

Keahlian Umum ing kabeh Unsur Cetakan Injeksi.

Rega langsung pabrik asli

Lewati bolak-balik karo pemasok tradisional sampeyan. Tambah Yuanfang minangka vendor kanggo layanan end-to-end.

Yuanfang nambah alur kerja sing berkualitas

Kantor Manajemen Proyek kita ngawasi ruang lingkup proyek perkakas, pangiriman lan biaya. Tim manajemen proyek njaga komunikasi status proyek ing njero lan menyang pelanggan.

Bisa dipercaya lan berpengalaman ing pasar sisih kulon

Yuanfang ngalami cetakan injeksi plastik lan produksi kanggo pasar jaban rangkah luwih saka 10 taun; kita wis nyiyapake pusat layanan Sawise-sales ing Eropa & Amerika Utara lan bakal saya akeh, nyedhiyakake pangopènan cetakan lan dhukungan teknis.

factory img3
factory img1
The CNC machining center with the G-code data background. The CNC milling machine cutting the mold parts.
factory img4

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita