contact us img

Hubungi Kita

Jeneng Perusahaan: Guangdong Yuanfang Technology Industry Co., Ltd.

Telpon: +86 075582353850

Telpon: +86 188 2335 4791

Email: sales@yuanfang.com

Jam: Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00 / Setu, Minggu: Ditutup

Alamat: No.5, Guihua Road, Tangxia Yong Community, Songgang Town, Baoan District, Shenzhen. Cina. 518105

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita