Cetakan Injeksi Cetakan Kustom Perusahaan Cetakan Injeksi Presisi Tinggi

Katrangan singkat:

Bahan Baja 2343
Materi Bagian PP
Urip Mould 500.000
Jumlah growong 2
Sistem Injection Mold pelari kadhemen
Bingkai Cetakan LKM
Perawatan lumahing tekstur

Detail Produk

Tag Produk

Layanan Cetakan Injeksi Plastik Setempat & Layanan Manufaktur Mould

Kita minangka produsen cetakan injeksi Cina sing nyedhiyakake manufaktur cetakan khusus sing berkualitas lan layanan cetakan injeksi plastik presisi. Rega sing apik, layanan profesional, katrampilan komunikasi sing apik lan dhukungan saka pabrik kita dhewe bakal menehi hasil sing apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita