Desain lan cetakan khusus

Katrangan singkat:

Bahan Baja 8407
Materi Bagian PA6
Urip Mould 1.000.000
Jumlah growong 2
Sistem Injeksi Cetakan pelari kadhemen
Bingkai Cetakan LKM
Perawatan lumahing tekstur

Detail Produk

Tag Produk

Produsen kualifikasi cetakan plastik khusus lan bagian plastik

Kita ahli sing kepengin golek cara manufaktur plastik kustom paling apik kanggo saben pelanggan, saben produk, anggaran, jadwal lan target. Tim kita tansaya kuwat tantangan lan unggul ing proyek sing angel banget.

Insinyur, profesional manufaktur plastik khusus lan staf dhukungan wis suwe banget karo kita. Dheweke profesional sing duwe pengalaman sing ngerti pentinge apa sing ditindakake kanggo para klien. Para ahli sing ngerti carane golek jawaban, cara sing luwih apik lan cara sing luwih maju kanggo ngasilake keunggulan sing terjangkau.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita