Produsen cetakan OEM khusus

Katrangan singkat:

Bahan Baja 2343
Materi Bagian POM
Urip Mould 500.000
Jumlah growong 2
Sistem Injeksi Cetakan pelari kadhemen
Bingkai Cetakan LKM
Perawatan lumahing tekstur

Detail Produk

Tag Produk

Kita Cithakan Injeksi Plastik Presisi sing Disesuaikan

Yuanfang wis ngasilake cetakan injeksi plastik berkualitas tinggi kanggo klien ing saindenging jagad wiwit taun 1996. Kita nggawe cetakan injeksi plastik saka CAD, cetakan, utawa conto kanggo macem-macem pelanggan saka saindenging jagad. yen sampeyan mung pengin mesen cetakan ing China, kita bisa ngatur cetakan minangka spek mesin lan dikirim menyang sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita