Desain & Teknik

Ing Yuanfang, kita bisa nggarap para pelanggan ora preduli yen duwe spesifikasi lengkap utawa mung rencana awal. Tim insinyur bakal ngewangi sampeyan supaya bisa ngerti babagan syarat sing dibutuhake lan mbantu sampeyan nggawe keputusan penting sing bakal nyepetake desain sampeyan menyang produksi massal.

Insinyur Yuanfang mesthi ngupayakake kabeh babagan tahap desain cetakan supaya ora kalah karo modifikasi produksi plastik mbesuk.

Mold design1

Kapabilitas Desain

design-ability11

Piranti Lunak CAD / CAMv

√ AUTOCAD 2007

√ UG NX8.5 CAD

√ UG NX8.5 CAM 

√ Pro-e Wildfire Versi 5.0 

√ Simulasi Autodesk

√ Wawasan Aliran Mould 2015

Kapabilitas Teknik Desain

1. aliran DFM & Mould

Kirim laporan DFM lan laporan aliran cetakan

2. Desain Cetakan

Kirimake cetakan 3D / 2D

3. Validasi Desain

Validasi dening Yuanfang dhaptar dhaptar Kontrol kation rencana Validasi dening pelanggan

4. Analisis Toleransi & Keamanan baja

Sinau toleransi lan aliran cetakan kanggo ngowahi gambar cetakan sing cocog lan jamin baja 

5. Pesenan Baja

Persetujuan kanggo pesen baja & Persetujuan kanggo miwiti panggilingan


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita