Cetakan Elektronik

  • Plastic Mold Manufacturing

    Pabrik Cetakan Plastik

    Kanthi tingkat panguripan lan produksi terus-terusan, persyaratan kanggo struktur produk uga saya tambah, sing mbutuhake cetakan duwe desain fungsional sing luwih hias lan luwih canggih.

  • Precision Insert Mold Manufacturing

    Precision Insert Mould Manufaktur

    Pemasok pabrik komponen plastik alat cetakan YF cetakan, cetakan plastik perkakas omah lan cetakan injeksi plastik perkakas rumah.

  • PCB ectronic plastic mold

    Cetakan plastik ektronik PCB

    Pemasok pabrik komponen plastik alat cetakan YF cetakan, cetakan plastik perkakas omah lan cetakan injeksi plastik perkakas rumah.

  • Small plastic injection mold

    Cetakan injeksi plastik cilik

    YF Mould minangka produsen cetakan injeksi kanthi layanan lengkap kanthi fokus khusus ing desain lan pembuatan cetakan elektronik. Dumunung ing cedhak Bandara Shenzhen lan duwe transportasi sing gampang. Nalika pelanggan ngunjungi kita, dheweke bisa langsung tekan perusahaan kita saka bandara, lan uga luwih gampang ngirim cetakan lan bagean, yaiku liwat udara utawa laut.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita