Cetakan injeksi presisi dhuwur

  • Precision Plastic Injection Molding

    Cetakan Injeksi Plastik Presisi

    Kanthi inovasi ing teknologi cetakan injeksi, cetakan injeksi presisi digunakake kanggo aplikasi sing luwih teknis lan nguntungake kanggo proses produksi volume dhuwur sing uga larang regane.

  • Precision Mould Tools Manufacturing

    Pabrik Alat Cetakan Precision

    Cetakan injeksi presisi minangka proses rumit sing mbutuhake mesin sing andal banget, desainer lan insinyur sing berpengalaman kanggo nggawe bagean presisi tinggi kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan, keahlian YF Mould kanggo nggawe desain sing dioptimalake kanthi manufaktur yaiku mbantu nggawe solusi sing luwih efisien lan berkualitas tinggi sajrone kabeh tahap siklus produk.

Teknologi Yuanfang minangka pabrikan cetakan presisi ISO ing Shenzhen, China.
Ing taun 1996, jenenge HanKing Plastik miwiti nggawe cetakan lan nyetak injeksi, Ing 2017, kanggo memenuhi permintaan pasar sing saya akeh, kita nyiyapake pabrik manufaktur cetakan presisi profesional, teknologi Yuanfang sing didegake. Kita nggawe pabrikan kanthi presisi tinggi supaya duweni produk berkualitas tinggi lan marem wektu timbal para pelanggan.
Kita njaga reputasi dhuwur ing antarane para pelanggan kanthi bagean plastik lan cetakan kanggo nyuntikake lan kabeh jinis plastik, kalebu cetakan MULTI-CAVITY lan bagean plastik perakitan, kanthi kontrol kualitas swara.
Taun-taun pungkasan, kita terus promosi Lebokake CetakanOvermouldCetakan elektronik, Cetakan Piranti MedisCetakan multi-growong2-Shot Mould lan kita sukses bisa nikmati reputasi apik para pelanggan.
 
Cetakan injeksi presisi
Wis pirang-pirang taun, cetakan injeksi plastik wis dadi teknologi pabrikan sing andal sing bisa digunakake kanggo ngasilake macem-macem produk lan komponen plastik. Cetakan injeksi nyukupi kabutuhan akeh industri lan cukup kanggo produksi massal macem-macem bagian, nanging kanggo bagean sing fungsional banget, dibutuhake teknologi sing luwih anyar - cetakan injeksi presisi.
Presisi cetakan utamane gumantung karo presisi ukuran rongga cetakan, posisi growong sing akurat utawa presisi permukaan sing cocog karo persyaratane. Toleransi dimensi cetakan injeksi presisi umum kudu dikontrol ing ngisor 1/3 toleransi dimensi produk.
Kemampuan lan kaku. Ing desain struktur cetakan, jumlah growong ora kudu kakehan, lan piring ing ngisor, piring dhukungan lan tembok growong kudu luwih kenthel kanggo ngindhari deformasi elastis sing serius ing sangisore suhu lan tekanan dhuwur.
Kanggo demoulding sing apik, cetakan kudu nyuda jumlah rongga, nyilikake pelari, nyuda pelari, lan duwe finish luwih dhuwur tinimbang cetakan biasa. Bahan cetakan presisi yaiku baja campuran kanthi kekuatan mekanik sing dhuwur.
Bahan sing digunakake kanggo nggawe rongga lan pelari kudu ngalami perawatan panas sing ketat, lan milih bahan kanthi kekerasan dhuwur (bagean sing bisa nggayuh HRC52), resistensi nyandhang sing apik lan resistensi korosi sing kuat.
 
Karakteristik injeksi presisi:
1. Komponen duwe toleransi presisi tinggi lan cilik
2. Cetakan apik lan kaku, presisi dimensi rongga, derajat finish lan presisi posisi ing antarane template kasebut dhuwur.
3. Gunakake mesin injeksi presisi kanggo ngganti mesin injeksi konvensional.
4. Nganggo proses cetakan injeksi presisi.
5. Pilih bahan cetakan injeksi presisi.
Kita wis nggawe cetakan presisi & produk plastik kanggo para pelanggan terkenal ing industri otomotif, teknik listrik lan elektronik. Kita minangka mitra sing sampurna kanggo ngasilake komponen plastik presisi tinggi. YF Mould bakal kerja bareng sampeyan kanthi bahu kanggo ngrampungake kabutuhan sampeyan.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita