Cetakan Perkakas Ngarep

  • Home appliance components mold

    Cetakan komponen piranti ing omah

    Kematangan teknologi mati progresif kanthi skala gedhe, kacepetan dhuwur lan reliabilitas dhuwur wis dadi fitur penting mati progresif tingkat apik. Saiki, bagean stamping progresif gedhe-gedhe ana ing endi wae, bagean wis saya gedhe, bentuk saya kompleks, nuduhake ...
  • Houseware mold

    Cetakan omah

    Kaajab manawa ing pasar cetakan mbesuk, kacepetan pangembangan cetakan plastik bakal luwih dhuwur tinimbang cetakan liyane, lan proporsi ing industri cetakan bakal saya mundhak. Antarane, teknologi pemrosesan cetakan plastik umume nampilake tren pangembangan ing ngisor iki: //cdncn.goodao.n ...
  • Babyplastic mold

    Cetakan babyplastic

    Akeh aplikasi 3D printing ing produksi cetakan. Rongga cetakan produksi aplikasi cetakan 3D minangka tren anyar nalika ngembangake cetakan growong. Teknologi manufaktur kombinasi bahan sing nyuda aditif logam minangka arah penting ing bidang pencetakan 3D. Saiki, h ...
  • Domestic appliance components mold

    Cetakan komponen alat domestik

    Populasi unit manufaktur integrasi cetakan lan teknologi. Kajaba nyetak duwe fungsi panganan otomatis, nggawe stamping, metering laminasi, klompok kekandelan, kombinasi inti wesi lan output produk, sambungan perakitan engsel, lan strukture gerakan kompleks ...
  • Complex  structure plastic mold

    Cetakan plastik struktur kompleks

    Bahan Baja 8407 Bagean Bahan ABS Cetakan Urip 1.000.000 Jumlah rongga 1 Sistem Injeksi Cetakan Tekstur Cetakan Lari Cetakan LKM Tekstur Perawatan Lumahing Bakal luwih apik kanggo nggawe senyawa lan efisiensi tinggi peralatan pangolahan liwat ...

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita