Cetakan Injeksi

Cetakan injeksi plastik diwenehake ing omah, menehi sampeyan layanan nggawe cetakan paling apik lan biaya sing efektif.

YF Tech & Mould uga duwe hubungan jangka panjang lan stabil karo pemasok bahan baku lan aksesoris internasional lan domestik saengga menehi keluwesan wektu.

Injection Molding Workshop2

Kita wis ngalami ing macem-macem resins Stamping, padha kalebu resin engineering kayata ULTEM, Ndeleng, PPS, PC, LCP, PES, ABS, PBT, NYLON, PP, ACETAL, Kaca-kapenuhan Nylon, HDPE, hips, SAN, LDPE, TPE , TPU, PVC etc. YF Tech & tim jamur laku kanggo nyediakake produk kualitas, ing-wektu mimpin lan layanan sawise-sale unggul.

Teknologi trampil, pengalaman sugih & kemampuan banget kanggo ngatasi masalah sing njamin tliti dhuwur jamur injeksi plastik lan kualitas apik ngecor bagean klien global kita. Yen kita ora bisa apa proyek apik, kita ora bakal nampa pesenan. Sawise kita nampa pesenan, please pracaya kita manteb ing ati kanggo nepaki pangarepan Panjenengan.

Yen sampeyan lagi nggoleki bagean technical rumit kanggo automotive, aerospace, medical, produk industri lan rumah tangga, mangga dateng sing Yuanfang iku pilihan nomer siji. 

Dhaptar Mesin Cetakan Injeksi

Ora Model No. Merek Negara Clamping Force (kN) Spasi Bars Tie (mm) Ukuran sekrup (mm) Maks. Mold Dhuwur (mm) Ukuran Teoritis Ditembak (cm³) Qty. tuku Tanggal
1 60T Wong Haiti PRC 600 310 x 310 Ø24 430 50 1 2016
2 80T JSW JP 800 410 x 410 Ø28 410 55 1 2020
3 90T Wong Haiti PRC 900 360 x 360 Ø32 480 121 1 2016
4 120T Wong Haiti PRC 1200 410 x 410 Ø32 550 173 1 2016
5 160T Wong Haiti PRC 1600 470 x 470 Ø40 620 253 1 2016
6 250T Wong Haiti PRC 2500 580 x 580 Ø50 680 471 1 2016
7 120T  Taiwan PRC 1200 410 * 360 Ø32 / Ø40 700 113/214 1 2018
8 380T Wong Haiti PRC 3800 710 * 710 Ø65 710 1239 2 2021
9 480T Yizumi JP 4800 830 * 810 Ø68 1010 1198,5 1 2020
10 530T Wong Haiti PRC 5300 830 * 800 Ø84 850 2438 2 2021
11 800T Wong Haiti PRC 8000 980 * 980 Ø90 980 2799 2 2021
12 1000T Wong Haiti PRC 10000 1090 * 1090 Ø100 1100 3770 2 2021
13 1400T Wong Haiti PRC 140000 1450 * 1450 Ø130 1400 7300 2 2021
14 1600T Wong Haiti PRC 160000 1500 * 1350 Ø150 1520 9067 2 2021
                  20  

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita