Lebokake Cetakan

  • Insert molding

    Lebokake cetakan

    Lebokake Moulding, kita uga ngarani cetakan insert logam utawa cetakan insert sekrup logam / kuningan, utawa kadang-kadang kita ngarani cetakan insert minangka cetakan cetakan.

    Lebokake cetakan sing ana gandhengane karo industri kayata prabot omah, instrumen, komponen listrik, mobil, medis lan industri liyane.

  • Insert mold provider

    Lebokake panyedhiya cetakan

    Kepiye cara nambah bagean cetakan lan ngatasi masalah kanthi teknologi cetakan insert?

    Yen desain bagean sampeyan mbutuhake sisipan, lebokake teknologi cetakan minangka pilihan sing cocog tinimbang ngubungake piranti, konektor, pengikat, utawa perekat kanggo proyek sampeyan.

Apa cetakan insert?
 
Pasang ngecor proses injeksi ngecor plastik sing bagean prefabricated dipasang menyang jamur, banjur nyuntikaké resin plastik, lan materi molten silih insert ing, digawe adhem lan solidified.
Tips ing desain part & insert ngecor jamur
1. syarat Material kanggo sisipan: atose, rigidity, shrinkage, titik leleh
2. Desain bagéan bakal trep kanggo instalasi lan fiksasi ing jamur kanggo nyegah bagean saka soko utawa looseness saka akibat saka resin mili.
3. Akurasi pabrik lan konsistensi sisipan
4. Pilih struktur cetakan sing cocog, lan sisipan uga bisa ditutup kabeh ing resin.
5. Tingkat penyusutan cetakan insert logam ora seragam, lan tes watesan bentuk lan akurasi dimensi area penting kudu rampung sadurunge.
6. Lebokake logam bisa uga ana deformasi lan pamindahan sajrone proses injeksi, lan desainer kudu dipikirake babagan konstruksi cetakan kanggo mbantu nyisipake insert logam.
 
Apa Aplikasi kanggo Insert Moulding?
Pasang cetakan digunakake ing macem-macem industri kanggo macem-macem panggunaan lan aplikasi kalebu:
• Piranti ing omah
• Komponen listrik
• Mobil
• Aerospace
• instruments Medical lan piranti
Iki carane lan apa insert ngecor.
Iki rampung kanggo plastik. Ana akeh perusahaan sing nyedhiyakake layanan cetakan sisipan. Priksa manawa sampeyan kontak siji tengen kanggo syarat ngecor Panjenengan.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita