Cetakan Piranti Medis

  • Medical tool cover plastic mold

    Alat medis nutupi cetakan plastik

    Kanthi pirang-pirang dekade cetakan injeksi presisi teknik kanggo aplikasi medis, Yuanfang wis entuk pengalaman akeh lan ngembangake inovasi khusus sing fokus kanggo memenuhi kebutuhan unik ing industri medis.

  • Medical device tool maker

    Pabrik alat piranti medis

    Teknologi Yuanfang minangka pabrik sertifikasi ISO9001: 2015 sing fokus ing pengembangan, desain lan produksi cetakan injeksi plastik lan bagean cetakan plastik kanggo piranti medis.

  • Medical plastic component injection mold

    Cetakan injeksi komponen plastik medis

    Ana macem-macem aplikasi lan produk sing didhukung cetakan injeksi plastik ing bidang medis kalebu instrumen gigi, implan bedah, jarum, tabung

Sajrone dekade kepungkur, Teknologi Yuanfang nyedhiyakake alat injeksi presisi lan komponen cetakan kanggo sawetara perusahaan alat medis paling gedhe ing saindenging jagad. Cetakan medis, kalebu produk medis sing bisa dienggo, alat internal alat medis lan perumahan plastik.
 
Cetakan medis berkualitas tinggi biasane gumantung karo proses desain cetakan. 
Yuanfang nggunakake piranti lunak desain paling canggih kanggo nganalisa cetakan, saengga bisa ngenali cacat desain, mriksa manawa cetakan kasebut duwe masalah garis las, warpage, shrinkage, lan liya-liyane, ningkatake efisiensi desain, lan nggawe kualitas sing luwih dhuwur lan luwih dhuwur cetakan Medis presisi.
Tim desain duwe pengalaman akeh babagan ngoptimalake struktur bagean cetakan plastik, ngindhari cacat solusi sadurunge nggawe cetakan, ngirit biaya lan nyepetake wektu pangembangan.
 
Manajemen Proyek
Ing Yuanfang milih insinyur proyek full-time supaya sampeyan ngerti kemajuan proyek, kayata nyedhiyakake jadwal mingguan saben minggu, wiwit proyek wiwit pangiriman cetakan, lan kabeh proses kasebut transparan kanggo sampeyan.
Ing Yuanfang, cetakan kasebut minangka cetakan injeksi plastik rongga tunggal utawa rongga kanggo produk medis, kita bisa ngasilake prototipe, cetakan verifikasi, lan cetakan seri.
Growong normal lan baja inti: S136, H13, 8407, NAK80, lsp.
Bahan produk: PP, ABS, PC, HDPE, PS, PBT, PA6 + GF, POM, PC / ABS, TPE, TPU, lsp.
Umur cetakan bisa 1,5 yuta.
Cetakan kasebut bisa diproduksi kanthi bobote 15T lan ukuran maksimum 1M.
Kita wis nggawe hubungan kerja sama sing apik karo para pelanggan ing Eropa, Amerika lan Asia Tenggara Liwat cetakan plastik.
Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap babagan cetakan medis lan layanan cetakan injeksi plastik medis, utawa njaluk penawaran dina iki. Kita minangka cetakan injeksi plastik medis utama lan ahli pangembangan prototipe medis.
 
Proses Kontrol Kualitas Molding Injeksi
Jaminan kualitas minangka kunci nalika nyetak injeksi plastik, YF Mould nindakake kontrol kualitas sajrone proses manufaktur. Kontrol kualitas cetakan plastik kita wis digabung karo kabeh proses supaya produk akhir sing sampeyan tampa bakal cocog karo spesifikasi sampeyan. Proses kontrol kualitas cetakan plastik kaya ing ngisor iki.
 
Pamriksaan Bahan Baku
Kabeh bahan mentahan diverifikasi dadi nduweni kualifikasi. Dokumen COA, RohS lan REACH bisa disedhiyakake.
 
Pengawasan Visual
Bagean sing wiwitane dipriksa langsung metu saka mesin cetak. Teknisi Jaminan Mutu dilatih kanggo ngenali lan mbenerake cacat ing ngisor iki:
• Tandha sink
• nembak cekak
• tandha kobong
• Tandha lampu kilat
 
FAI - Inspeksi Artikel Pertama
Inspeksi artikel pertama (FAI) ditetepakesampeyan duwe tanggung jawab yen produk sampeyan wis diproduksi kanthi spesifikasi. Saben fitur desain kritis sing ditandhani ing gambar bagean bakal diverifikasi lan direkam. Kita nindakake FAI ing kabeh pesenan bagean anyar lan uga bisa nyedhiyakake data FAI sawise nggawe proses pangowahan yen dibutuhake.
 
PPAP: Proses Persetujuan Bagian Produksi
Proses persetujuan bagean produksi ndadekake para pelanggan ing kabeh industri duwe kapercayan marang proses produksi. Pangukuran nyata bagean sing diproduksi ditindakake lan digunakake kanggo ngrampungake macem-macem tes sajrone PPAP. Kontrol kualitas cetakan plastik semacam iki tujuane kanggo nggawe desain lan proses produksi kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita