Percobaan Cetakan

Uji Coba Plastik

Ing toko cetakan cetakan, kita duwe 7 mesin cetak injeksi kanthi gaya clamping wiwit 60T-1600T kalebu siji mesin vertikal anyar (120T), kita bisa nyedhiyakake uji coba cetakan profesional lan layanan cetakan injeksi, mesin fokus ing uji coba cetakan lan cilik produksi kumpulan.

Lokakarya kita dilengkapi bahan pengering dehumidifying, kontrol pendingin, lan kontrol runner panas.

YF Mold Trial1

Resin Plastik

Kita bisa ngolah macem-macem bahan plastik, kalebu bahan rekayasa canggih nganggo serat kaca (15-50%) kaya PPA, PPS, PSU, PA6, PA66, PBT, PEEK, LCP, GRIVORY, PET lsp.

Kita uga kenal karo PC, ABS, PC / ABS, ASA, PMMA, POM, PP lsp.

Tes cetakan simulasi kondisi produksi ditindakake ing saben cetakan.

Nggunakake proses lan peralatan cetakan ilmiah paling anyar, Yuanfang bisa nganalisa saben langkah proses cetakan injeksi kanggo mbantu debugging lan kualifikasi cetakan.


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita