Cetakan Rongga Multi

Apa Jamur Multi Rongga?
Cetakan multi-growong minangka cetakan injeksi sing duwe luwih saka siji rongga ing bagean sing padha, lan cetakan kasebut dirancang kanggo ngasilake pirang-pirang bagean sing padha sajrone saben produksi.
Cetakan injeksi multi-growong asring digunakake kanggo produk volume sing luwih dhuwur amarga ngidini sampeyan nggunakake wektu siklus kanthi luwih efisien lan ngasilake bagean liyane saka cetakan sing padha ing jaminan tembakan.
 
Apa Keuntungan Cetakan Injeksi Multi-Rongga?
Cetakan multi-growong ngemot macem-macem rongga ing bagean sing padha. Bisa ngasilake bagean akeh ing saben siklus cetakan injeksi, sing cocog banget kanggo produksi massal. Sawetara keuntungan liyane sing jelas kalebu:
Wektu pangiriman sing luwih cekak: Amarga pirang-pirang bagean bisa rampung ing saben siklus, kuota bisa digayuh luwih cepet ..
Nyuda biaya cetakan: Yen dibandhingake nggawe papat cetakan kapisah, cetakan kanthi papat rongga luwih murah lan duwe biaya kepemilikan sing luwih murah.
Rega bagean ngisor: Total tenaga kerja lan mesin cetakan multi-growong luwih cekak, sing nyuda rega bagean.
Pesenan skalabilitas: Sampeyan angel nggayuh panjaluk kanggo sayuta bagean kanthi cetakan rongga tunggal. Cetakan multi-growong ngidini sampeyan nggawe pesenan akeh wektu.
 
Cetakan tunggal VS. Mould Multi-Rongga, sing paling cocog kanggo proyek sampeyan?
Cetakan rongga tunggal bakal ngasilake siklus siji, dene cetakan multi-growong ngasilake luwih saka siji produk per siklus.
Umumé, milih cetakan rongga siji utawa multi gumantung saka wates wektu lan panjaluk sampeyan. Yen bagean sing padha karo volume sing gedhe dibutuhake ing pigura wektu, cetakan multi-growong asring dadi pilihan sing luwih apik. Cetakan cetakan multi-growong bisa nggawe bagean liyane, luwih cepet ing jaminan tembakan.
Nanging, cetakan multi-growong ora dadi pilihan sing paling apik kanggo kabeh proyek. Cetakan multi-growong mbutuhake investasi ing ngarep sing luwih substansial tinimbang cetakan rongga siji. Luwih intensif biaya kanggo nggawe cetakan multi-growong amarga mbutuhake bahan, tenaga, lan sumber energi luwih akeh tinimbang cetakan rongga siji.
Yen ngasilake bagean kanthi volume sing akeh, investasi ing cetakan injeksi multi-growong mesthi bisa lunas.
Nanging kanthi volume sing luwih murah, bisa dingerteni kanggo cetakan rongga tunggal.
 
Cetakan Multi-Rongga VS. Cetakan Kulawarga:
Sing paling cocog kanggo kabutuhan sampeyan? Cetakan injeksi multi-growong kadang bingung karo cetakan injeksi kulawarga, nanging kalorone beda-beda.
Nalika cetakan injeksi kulawarga uga kalebu macem-macem rongga, growong kasebut ora padha, digunakake kanggo nggawe komponen produk sing beda-beda sajrone mbukak.
Sanajan cetakan kulawarga uga ngemot macem-macem growong, bagean sing digawe nuduhake ukuran sing padha nanging beda desain. Contone, yen bagean sampeyan mbutuhake rong bagean sing beda-beda meh padha, sampeyan bisa nggunakake alat iki kanggo ngasilake kanthi bebarengan. Keuntungan sing padha karo cetakan multi-growong, nanging duwe kaluwihan liyane:
• total anggaran perkakas sing luwih murah
• Produktivitas mundhak wiwit rong utawa luwih komponen sing diproduksi ing sak siklus injeksi
• Potensi pesenan volume sithik: cetakan injeksi kulawarga larang regane kanggo pesanan volume sithik, amarga ora prelu mbukak cetakan sing beda
• Cocog kanggo prototipe, amarga produk bisa dipasang kanthi nggunakake mung siji prototype cetakan kulawarga, bisa nyuda biaya pra-produksi.
Nanging, amarga macem-macem bentuk rongga ing cetakan kulawarga, bisa dadi luwih angel kanggo njaga konsistensi sajrone produksi bagean, saengga bisa nambah risiko cacat cetakan.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita