Kunjungan Pelanggan

news1

Dina iki, tim kita seneng banget nampi Jan, CEO perusahaan multinasional Belgia lan tim kalebu insinyur desain produk, manajer tuku lan insinyur proyek menyang pabrik. Kanthi syarat sing profesional lan ketat, dheweke mriksa lokakarya CNC, lokakarya EDM, toko pemotong kawat alon, toko grinding, ruangan kualitas, lan lokakarya Majelis Kunjungan iki entuk pujian lan pengakuan gedhe saka dheweke. Lan uga Jan lan tim menehi saran penting kanggo toko alat kita.

news2

Ing patemon, Jan lan engineers desain kita rembugan babagan produk sing. Bisnis utamane yaiku bagean plastik ing peralatan omah lan industri medis, lan duwe panjaluk kanggo cetakan, cetakan insert lan cetakan 2K, iku pancen cocog karo sing kita gunakake. Kita nuduhake conto bagean plastik sing padha lan ngrembug babagan kesulitan teknis ing proses cetakan jinis kasebut, uga rincian sing kudu digatekake. Dheweke kesengsem lan diakoni karo pengetahuan profesional para insinyur lan pengalaman sing akeh, saengga kita duwe pangerten sing luwih apik babagan kabutuhan lan kebutuhan pelanggan kanggo nggawe cetakan plastik lan produksi bagean.

 Diyakini pengalaman kita jembar ing piranti Medical lan Ngarep Perkakas jamur nggawe & produksi plastik tambah kapercayan kita kerjasama luwih. Pungkasane, dheweke takon apa kita duwe toko tanpa bledug lan pengin produke diproduksi ing pabrik. Kita wis ngrencanakake bakal dilengkapi bengkel tanpa debu ing taun 2021.

YF jamur punika pimpinan ing Manufaktur cetakan injeksi tliti, karo liwat 10 taun nyediakake cetakan injeksi plastik lan injeksi ngecor layanan kanggo pasar jaban rangkah, kita kurban dipercaya & Creative solusi perkakas, keahlian kita kalebu Multi growong Mold, Precision Mold, 2 dijupuk Mold, Pasang Molding lan ngalami nggae jamur plastik kanggo Automotive, Medical, Home Appliance lan industri Industrial.

Hubungi kita kanggo sinau luwih lengkap babagan efisiensi ngirit biaya saiki.


Wektu kiriman: Dec-22-2020

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita