Telung Hal sing Sampeyan Ora Bisa Nglirwakake Nalika Rujuk Nggawe Mould

Kanthi pengalaman 20 + taun suwene nggawe cetakan plastik lan produksi bagean plastik, YF Mould duwe desain teknik lan tim nggawe alat sing wis pengalaman. Kita usaha kanggo nggayuh lan ngluwihi target lan pangarepan para klien. Sajrone nggawe cetakan, telung prekara sing kudu digatekake

1. Sampeyan ora mung bisa fokus ing desain produk nanging ora nggatekake manufaktur cetakan injeksi plastik.

Sawetara klien terlibat ing pangembangan produk lan ora bisa komunikasi karo pabrikan jamur. Sawise desain produk pisanan ditemtokake, sampeyan kudu komunikasi karo pabrikan cetakan lan bisa ngirit wektu lan biaya sampeyan. Tukang cetakan sing duwe pengalaman apik bisa menehi saran profesional babagan desain produk sampeyan. Kanggo ngasilake cetakan plastik kanthi kualitas dhuwur, pasokan lan panjaluk loro-lorone kudu komunikasi sing apik bisa nyuda biaya lan nyuda wektu.

Cetakan YF nawakake DFM gratis kanggo mbantu analisis lengkap babagan produk babagan garis pamisahan, penyusutan lan sudut draf dll.

2. Ora mung kudu fokus karo rega nanging uga kudu mikir kualitas, wektu lan layanan.

(1) Ana akeh jinis cetakan, lan kudu milih teknologi sing pas.

(2) Cetakan kanthi persyaratan presisi tinggi kudu diproses kanthi mesin CNC presisi tinggi, lan duwe syarat ketat babagan baja cetakan lan teknologi pabrikan.

(3) Toko cetakan kudu duwe kecepatan tinggi CNC, mirror EDM, mesin pemotong kawat alon, alat ukur CMM sing tepat, lsp.

3. Aja kolaborasi multi-sisi lan coba pilih proses siji-langkah.

(1) Kanthi cetakan sing berkualitas, bisa uga ora bisa ngasilake produk sing stabil yen jumlah akeh, amarga wong sing ngontrol mesin injeksi plastik penting banget, mesin injeksi dhaptar parameter mengaruhi kualitas produk sampeyan.
 

(2) Duwe cetakan sing apik nanging uga butuh ruang injeksi plastik sing apik, luwih becik kerja sama siji-sijine, lan coba hindari kerja sama multi-sisi.
 

YF Mould wis ngluwihi pangarepan pelanggan wiwit taun 1996 kanthi desain cetakan injeksi lan konstruksi. Kita minangka perusahaan cetakan terdaftar ISO sing duwe pengalaman gedhe kanggo nyetak cetakan injeksi khusus kanggo macem-macem industri. Hubungi saiki kanggo konsultasi desain GRATIS lan ngomong karo insinyur desain sing duwe pengetahuan.

Three Things That You Cannot Ignore When Refer to Mold Making


Wektu kiriman: Jan-18-2021

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita