Warta Industri

  • Six Ways to Increase Tooling Life

    Nenem Cara kanggo Nambah Urip Piranti

    Urip perkakas wis dadi faktor penting sing nyebabake untungane produsen cetakan injeksi. Yen cara sing cukup bisa digunakake kanggo nggawe cetakan ngluwihi syarat desain, mula bathi perusahaan bakal luwih apik. Mangkene sawetara cara kanggo nambah urip cetakan. 1. Bener ...
    Waca liyane
  • Three Things That You Cannot Ignore When Refer to Mold Making

    Telung Hal sing Sampeyan Ora Bisa Nglirwakake Nalika Rujuk Nggawe Mould

    Kanthi pengalaman 20 + taun suwene nggawe cetakan plastik lan produksi bagean plastik, YF Mould duwe desain teknik lan tim nggawe alat sing wis pengalaman. Kita usaha kanggo nggayuh lan ngluwihi target lan pangarepan para klien. Sajrone nggawe cetakan, telung prekara sing kudu digatekake 1. Sampeyan ora bisa ...
    Waca liyane

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita