Kakehan

  • Overmould Component Tooling Two Shot Injection Mold

    Overmould Alat Komponen Loro Cithakan Injeksi Cithakan

    Overmolding minangka proses rong langkah ing endi bagean-bagean cetakan kanthi siji digabungake kanggo ningkatake fungsi produk. Umume, bagean plastik diprodhuksi nggunakake cetakan injeksi plastik. Sawise adhem, dilebokake ing alat overmolding banjur dilapisi thermoplastic utawa karet molten.

Apa sing Ditrapake?
Overmolding minangka proses cetakan injeksi unik sing nggawe bagean siji nggunakake kombinasi rong utawa luwih bahan plastik utawa elastomer. Sajrone proses nyalip plastik, bagean lapisan dhasar dicetak dhisik, banjur lapisan plastik tambahan dicetak ing sakiwa tengene bagean asli.
 
Nyalip VS. Lebokake Moulding, Sing Paling Apik Kanggo Proyek Sampeyan?
 
Mangkene sawetara tips kanggo nemtokake proses manufaktur sing paling apik kanggo proyek sampeyan:
Pilih kakehan nalika: Pilih cetakan insert nalika:
1. Bagean kasebut bisa digawe saka termoplastik, lan / utawa karet 1. Gunakake landasan prefabrikasi.
2. Desain kasebut kalebu pirang-pirang lapisan, bahan (diwatesi karo dhaptar ing ndhuwur), lan / utawa warna. 2. Substrat sampeyan digawe saka logam, kabel, utawa bagean komputerisasi.
3. Bakal ngasilake lapisan substrat lan sekunder 3. Sampeyan pengin bagean sing rampung dadi siji potongan sing padhet.
4. Bagéan ora prelu dibedhah utawa dibongkar.  
 
Apa mupangate lan Watesan Overmolding?
Nyalip nyedhiyakake akeh mupangat, nanging uga duwe sawetara watesan sing kudu sampeyan ngerteni.
 
Keuntungan Overmolding:
• Nyuda operasi sekunder, biaya perakitan lan tenaga kerja
• Genggeman lan ergonomis sing luwih apik
• Nggawe segel anti banyu
• Nyedhiyakake jampel listrik
• Nyuda geter utawa nyedhot swara
• Estetika warna-warni
• Fitur mekanik sing fleksibel kanggo fitment lan / utawa fungsi
 
Watesan Overmold:
 
• Mirip karo cetakan injeksi, kakehan duwe biaya wiwitan sing gedhe banget.
• Mbuwang wektu lan larang banget kanggo pabrik lan modifikasi perkakas saka logam, lan mesin cetak injeksi rong tembakan rumit kanggo dicelup.
• Kudu ngasilake bagean sing akeh kanggo nyebarake biaya kasebut.
 
Hubungi sampeyan kanthi luwih becik, kanggo miwiti proyek desain sabanjure, cukup upload model CAD 3D ing yuanfang.com.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita