Cetakan Komponen Elektronik Plastik Presisi

Katrangan singkat:

Bahan Baja S136
Materi Bagian PPA
Urip Mould 1.000.000
Jumlah growong 4
Sistem Injeksi Cetakan Pelari panas
Bingkai Cetakan LKM
Perawatan lumahing Tekstur

Detail Produk

Tag Produk

Yen dianggep sistem cetakan injeksi sing luwih apik. Pelari sing panas utawa adhem - ana akeh perkara sing kudu dipikirake. Sistem pelari panas ngilangi akeh sampah material sing digawe nalika ngecor injeksi pelari adhem, nanging iki sistem sing luwih larang. Nanging, nyatane yen pelari sing panas nggawe sampah sing kurang lan bisa nyetop biaya pangopènan. Nanging, cetakan pelari sing adhem, bisa ngasilake sampah yen para pelari ora didaur ulang, nanging sistem iki luwih murah lan luwih gampang dikelola.

Nalika milih cetakan pelari adhem utawa cetakan balap panas kanggo nggawe bagean cetakan plastik, konsultasi karo profesional sing berpengalaman sing bisa mbantu sampeyan nemtokake cara sing cocog kanggo sampeyan. Sampeyan kudu nimbang biaya lan jinis materi sing sampeyan pilih, lan molder injeksi sing bisa dingerteni bisa menehi saran babagan pilihan sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kirim pesen menyang kita:

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita