Manajemen Proyek

Ing Yuanfang, ana Manajer Proyek lan Insinyur Proyek sing ditugasake kanggo saben proyek. Manajer Proyek tanggung jawab kanggo proyek kasebut wiwit diskusi awal karo perwakilan pelanggan nganti proyek kasebut sukses.

Kanggo pelanggan, iki tegese Siji Proyek - Siji Kontak.

Insinyur Proyek tanggung jawab kanggo sisih teknis saben proyek. Dheweke utusan kerja ing departemen sing beda-beda lan ana hubungane karo Manajer Proyek.

Pelanggan entuk update mingguan babagan status proyek.

■ Prinsip

Ing Yuanfang ana Project Manager lan Engineer Proyek sing ditunjuk kanggo saben proyek.

Manajer Proyek tanggung jawab kanggo proyek kasebut wiwit saka dhiskusi karo wakil pelanggan nganti proyek kasebut sukses.

Kanggo pelanggan, iki tegese: Siji Proyek - Siji Kontak.

Engineer Proyek tanggung jawab kanggo sisih teknis saben proyek. Dheweke ngirim tugas menyang departemen sing beda-beda lan duwe kontak karo Manajer Proyek.

Pelanggan entuk update mingguan babagan status proyek.

Diskusi Tim

Tabel Babak ing tahap proyek sing penting kanggo sukses proyek kasebut. (Proyek Kick-Off, DFM, Desain Cetakan, Hasil Uji Coba Cithakan, Modifikasi)

Sadurunge Pangiriman Cetakan Injeksi, manajer proyek bakal mriksa alat kanggo mesthekake cetakan menyang pelanggan kanthi status lan kualitas sing apik.

■ Pipes Mold

Kapabilitas Cetakan:

• Multi-growong

• Gerbang Katup

• Gerbang Katup Horisontal

• Runner Panas

• Piranti 3-Plate

• Plate Stripper

• Cetakan 2K

• Cold Runner

• Cetakan otomatis kanthi otomatis

• Ejeksi Mbantu Gas

• lnsert QxermoulaIng

• Narik Inti Hidrolik

• Ngencengake Hidrolik lan Mekanik

• Titik sing bisa dilipat

• Slider Mekanik

• Mekanisme Pengangkat

Toleransi

Plat lan Cetakan Komponen: ± 0,013 mm (± 0,0005 in)    

Komponen growong: ± 0,005 mm (± 0,0002 ing) 

■ Documentation

Buku Alat

Kanggo saben cetakan, kita nyedhiyakake Buku Alat. bakal kebak

sajrone implementasi proyek lan kita kirim menyang

pelanggan bebarengan karo saben cetakan.

Buku Alat minangka buku nyata lan kudu tetep ana ing

cetakan kanggo akses cepet kapan wae. Isine kabeh migunani

informasi babagan desain cetakan, aplikasi lan

pangopènan. lt ngandhut uga salinan digital saka dhewe.

Konten Buku Piranti

1. Part Drawing

2. Gambar Mould

3. Materi SDS & Informasi Pangolahan

4. Layout Cooling (Caxity / Core / Slider)

5. Laporan Pamriksa

6. Parameter Injeksi

7. Priksa Dhaptar cetakan lniection.

8. Sertifikat Baja.

9. (Gambar Runner Panas)

10. Gambar Part Mould

11. Pitunjuk Pangopènan.

■ Aliran cetakan

Project work flow

1. Bar lan mripat bolts sing diinstal, nggayuh piranti dhuwur.

2. Rongga transportasi siji lan sisi inti bisa uga bar transportasi sing seimbang.

3. Slot clamping utawa plate clamp kasedhiya.

4. Tool menehi sesuai karo alat customer pakewuh.

5. Kabeh sambungan pendinginan ditandhani, miturut norma alat

6. Kabeh sambungan minyak lan udara ditandhani, miturut norma alat.

7. Pinggiran kanggo pembongkaran kasedhiya.

8. Lubricate kabeh pandhuan. Alur minyak dipasang.

9. Kanthi kabeh cetakan sing dipasang ing musim semi, apa ana kontrol efektif kanggo musim semi?

10. Sistem ejector bisa digunakake kanthi lancar (kanthi tangan kanthi lancar, luwih becik coba coba nyoba nyoba wanita)

11. Utas sing cukup kanggo eyebolts sing kasedhiya.

12. Tiang pandhuan luwih dawa tinimbang pilar sing condhong.

13. Kabeh ngawut-awut tightened.

14. Cara ejector kanggo dicap menyang cetakan lan dites.

15. Dhiameter cincin lokasi miturut spesifikasi.

16. radius nozel R15.5mm / 40mm.

17. Pilar inlet kabeh slider bolt dibunderaké.

18. Ora ana sudhut sing landhep, kabeh bagean nganggo chamfer.

19. Transisi ing sprue biasane dibunderaké.

20. Tanduran cemara dipoles nganti dawa.

21. Kabeh gerbang minangka laporan pangukuran sing padha.

22. Tandha nomer growong digawe miturut syarat pelanggan.

23. Simbul daur ulang kasedhiya miturut spesifikasi.

24. Tanggal cap kasedhiya, miturut spesifikasi, kudu diatur.

25. Slot udara lan bolongan bolongan kasedhiya.

26. Lumahing growong miturut gambar.

27. Dawane ejector lan rebound sing diuji.

28. Slider keamanan lan nyekel bola dipanggonke kanthi bener.

29. Pra-loading nalika interlocking kasedhiya, jurang sisih siji 0,01mm.

30. Lampu kilat kudu dicopot sawise mecah pesawat pamisahan.

31. Baris pamisahan dicenthang.

32. Permukaan gloss dhuwur dicenthang.

33. Bagean njupuk nganggo robot yen bisa

34. Gerbang cacat kanthi otomatis.

35. shrinkage dicenthang.

36. Geser kanthi mekanisme keamanan.

37. Kabeh sambungan pendinginan kudu diwenehi label, miturut norma alat klien.

38. Diagram Cooling lan laporan aliran banyu saiki ana.

39. Konektor banyu bener miturut pakewuh pelanggan.

40. Sambungan adhem mapan ing sisih utawa ing sisih sisih operasi.

41. Pipa hidrolik kudu disambungake kanthi kuat utawa dipasang ing alat internal.

42. Priksa fungsi silinder (cara / piranti ngunci)

sambungan 43. Cylinder ing sesuai karo syarat pelanggan '.

44. Priksa watesan watesan: posisi / setelan / fungsi.

45. Sambungan listrik miturut pakewuh alat para pelanggan.

46. ​​Silinder hidrolik kanthi saklar.

47. Rong nembak lengkap nganggo sprue.

48. Elemen lan sisipan sing bisa diijolake miturut sarat.Aksesoris perakitan miturut susunan.

49. Nyedhiyakake karo nyetel data.

50. Elektroda wis dikemas kanthi apik, siyap kanggo dikirim lan diwenehi label karo nomer alat.

51. Mesin parameter penyesuaian mesin injeksi didokumentasikan.

52. Kasedhiya diagram elektronik.

53. Laporan inspeksi conto, FOT, Final run…… didokumentasikan.

54. Rong set gambar alat sing lengkap.

55. Data CAD saiki (2D lan 3D) ing CD-ROM

56. Lembar data alat diisi lengkap lan ditandatangani.

57. Priksa cetakan Injeksi diisi lan ditandatangani.


Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita