Prototipe Mould

Apa Jamur Prototype?
Cetakan prototipe biasane beda karo cetakan produksi amarga biasane ora kanggo nggunakake jangka panjang. Minangka salah sawijining pimpinan industri, Yuanfang Technology duwe ahli sing bisa ngatasi jenis cetakan (kalebu prototipe), menehi cetakan berkualitas tinggi kanthi rega sing kompetitif.
 
Napa Cetakan Prototipe?
Kaya sing kasebut, cetakan prototipe duwe fungsi sing beda tinimbang produk akhir, kalebu tujuan ing ngisor iki:
1. Cetakan pra-produksi murah sing mbantu nyoba cetakan sadurunge produksi pungkasan.
2. Wektu timbal sing luwih cendhek kanggo duwe versi sing bisa dites, biasane mbutuhake 2-4 minggu.
Cetakan prototipe ora dimaksudake dadi versi final, lan tegese pendekatan fase kanggo bangunan.
Cetakan prototipe dudu versi pungkasan, nanging cara kanggo nggawe cetakan kanthi bertahap. Ora kaya cetakan injeksi pungkasan, cetakan prototipe digawe saka bahan sing murah, kayata baja, aluminium utawa P20 sing ora dikeras. Amarga ora kuwat kaya cetakan injeksi pungkasan, sampeyan ora bakal bisa nggunakake ing produk pungkasan.
 
Apa Keuntungan cetakan prototipe?
Yen sampeyan ora yakin kepiye paling cocog karo spesifikasi spesifikasi, utawa ora yakin babagan tampilan produk pungkasan, sampeyan bisa kanthi gampang nganakake evaluasi sing efektif lan efektif liwat prototipe sadurunge nggawe cetakan.
Akeh perusahaan sing ora yakin carane nggawe produk anyar ing tahap awal. Ing kasus iki, cetakan injeksi pra-produksi bisa mbantu sampeyan nemtokake cara sing efektif lan kapan sampeyan kudu bali menyang papan gambar .. Amarga nggunakake bahan biaya murah lan proses sing luwih cepet, sampeyan ora bakal meksa ora ketemu kabutuhane
Minangka salah sawijining pimpinan industri, YF Mould duwe ahli sing bisa ngatasi jenis cetakan, kalebu prototipe. Kita ngewangi sampeyan nggawe evaluasi sing efisien lan hemat biaya sadurunge nindakake cetakan kanggo produksi pungkasan. Pramila kita dadi pimpinan industri pembuatan cetakan. Yen sampeyan siyap ngupayakake cetakan plastik prototipe, wenehana ngirim email utawa ngirim proyek kustom kanggo email.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita