Jaminan Kualitas

Jaminan Kualitas

Babagan kualitas urip, ing YF Tech & Mould kabeh operasi ana ing prosedur ISO 9001.

Duwe peralatan uji presisi tinggi sing canggih, kita nindakake inspeksi 100% kanggo kabeh proses, wiwit saka bahan sing mlebu nganti dikirim.

 

Alat Ukur:

• Mesin Ngukur 3D

 2D Machine Measuring

 Mikroskop Toolmaker

 Pengukur Dhuwur

 Kaliper

 pin Gauge

 Mikrometer

 Liyane

PENINGKATAN ORIENTASI & Terusake Pelanggan

Prosedur QC Utama

1. Cek Spesifikasi Cetakan Pelanggan

2. Desain Ngoptimalake Control

3. Steel atose pengawasan

4. Inspeksi Elektroda

5. inti lan growong Steel Ukuran pengawasan

6. Pengawasan Pra-Majelis

7. Trial Report lan Sampel pengawasan

8. Final Inspeksi Lengkap (pengiriman sadurunge)

9. Mold Paket pengawasan

YF Testing measurement1

JAMINAN Mutu

JAMINAN Mutu

YF Mold Test details1

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita