Layanan

  • Kitchen Appliance Plastic Mould

    Cetakan Plastik Alat Dapur

    Apa cetakan runner panas? Sistem pelari panas yaiku kumpulan komponen sing digawe panas sing digunakake ing cetakan injeksi plastik sing nyuntikake plastik molten menyang rongga cetakan. (Rongga minangka bagean saka cetakan sing bentuke kaya bagean sing bakal diprodhuksi.)… Sistem pelari panas biasane kalebu ...
  • Connecting Plug Injection Mold

    Nyambungake Cetakan Injeksi Plug

    Cetakan Pelari Dingin Ing sistem pelari adhem, balapan mlayu beroperasi ing suhu sing padha karo sisa cetakan tanpa sistem pemanas tambahan. Sprue, pelari, lan gerbang kabeh digawe adhem bebarengan karo cetakan lan plastik tambahan sing dipasang ing sisih utawa dibuwang kanthi beda (gumantung ...
  • Plastic lid Mold

    Tutup cetakan plastik

    PUNCI PANAS ATAU PUNCI SEJUK KANGGO CAMPURAN INGKON? Cetakan injeksi plastik minangka pilihan sing cocog kanggo komponen manufaktur. Nanging, ngemot sawetara konsep lan mekanika sing kudu dingerteni calon pangguna nalika ngrancang lan nggawe cetakan. Cetakan duwe akeh bagean lan pilihan ...
  • Home appliance components mold

    Cetakan komponen piranti ing omah

    Kematangan teknologi mati progresif kanthi skala gedhe, kacepetan dhuwur lan reliabilitas dhuwur wis dadi fitur penting mati progresif tingkat apik. Saiki, bagean stamping progresif gedhe-gedhe ana ing endi wae, bagean wis saya gedhe, bentuk saya kompleks, nuduhake ...
  • Fans Mold Maker

    Penggemar Jamur

    Cetakan Pelari Panas: Kacepetan Rega Pelari panas ana amarga ana sebab: yen plastik wis ngisi rongga cetakan lan digawe adhem, uga bakal ngebaki para pelari. Yen ditinggalake dhewe, bakal adhem uga lan disingkirake karo bagean kasebut (gumantung saka jinis cetakan, bisa uga tetep dipasang ing bagean ...
  • Plastic Part Injection Mold

    Cetakan Injeksi Bagéan Plastik

    Cetakan Pelari Panas: Kacepetan Rega Pelari panas ana amarga ana sebab: yen plastik wis ngisi rongga cetakan lan digawe adhem, uga bakal ngebaki para pelari. Yen ditinggalake dhewe, bakal adhem uga lan disingkirake karo bagean kasebut (gumantung saka jinis cetakan, bisa uga tetep dipasang ing bagean ...
  • Electric Toothbrush Mould Maker

    Sikat Toothbrush Listrik

    Apa bedane runner panas lan runner kadhemen? Pelari panas nggunakake nozel sekrup sing dienggo tong minyak nganggo pompa, lan balapan adhem nggunakake cetakan thermoset sing ditutup. Tugas utama sistem runner injeksi yaiku ngarahake aliran material saka sprue menyang rongga cetakan. The ...
  • PC Plastic Injection Mold

    Cetakan Injeksi Plastik PC

    Kadhemen vs. Cetakan Pelari Panas: Sing Paling Apik Kanggo Plastik Sampeyan? Piranti cetakan plastik ing peralatan digunakake, wiwit industri otomotif nganti lapangan medis, lan uga konstruksi. Umume, bagean kasebut digawe kanthi nggunakake proses cetakan injeksi - salah sawijining ...
  • Precision Plastic Electronic Component Mold

    Cetakan Komponen Elektronik Plastik Presisi

    Yen dianggep sistem cetakan injeksi sing luwih apik. Pelari sing panas utawa adhem - ana akeh perkara sing kudu dipikirake. Sistem pelari panas ngilangi akeh sampah material sing digawe nalika ngecor injeksi pelari adhem, nanging iki sistem sing luwih larang. Nanging, nyatane para pelari sing nyipta nggawe ...
  • Plastic Mold Manufacturing

    Pabrik Cetakan Plastik

    Kanthi tingkat panguripan lan produksi terus-terusan, persyaratan kanggo struktur produk uga saya tambah, sing mbutuhake cetakan duwe desain fungsional sing luwih hias lan luwih canggih.

  • Precision Insert Mold Manufacturing

    Precision Insert Mould Manufaktur

    Pemasok pabrik komponen plastik alat cetakan YF cetakan, cetakan plastik perkakas omah lan cetakan injeksi plastik perkakas rumah.

  • PCB ectronic plastic mold

    Cetakan plastik ektronik PCB

    Pemasok pabrik komponen plastik alat cetakan YF cetakan, cetakan plastik perkakas omah lan cetakan injeksi plastik perkakas rumah.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita