Layanan

  • Small plastic injection mold

    Cetakan injeksi plastik cilik

    YF Mould minangka produsen cetakan injeksi kanthi layanan lengkap kanthi fokus khusus ing desain lan pembuatan cetakan elektronik. Dumunung ing cedhak Bandara Shenzhen lan duwe transportasi sing gampang. Nalika pelanggan ngunjungi kita, dheweke bisa langsung tekan perusahaan kita saka bandara, lan uga luwih gampang ngirim cetakan lan bagean, yaiku liwat udara utawa laut.

  • Mould Manufacturing China

    Pabrik Cetakan China

    Cetakan injeksi minangka bagean sing menehi bentuk lan ukuran ing barang plastik nalika nyetak. Sanajan struktur cetakan bisa beda-beda gumantung saka jinis lan kinerja plastik, bentuk lan struktur produk plastik, lan jinis mesin injeksi, struktur dhasar kasebut seragam.

  • Domestic injection moulding company

    Perusahaan cetakan injeksi domestik

    Desain lan manufaktur cetakan ana gandheng cenenge karo proses plastik. Sukses utawa kegagalan proses plastik gumantung saka pengaruh desain cetakan lan kualitas manufaktur cetakan, dene desain cetakan plastik adhedhasar desain produk plastik sing bener.

  • High quality appliances plastic injection mold

    Alat cetakan injeksi plastik berkualitas tinggi

    Piranti lan produk sing digunakake ing saben dinane, wiwit saka dhasar alat mesin, casing njaba mesin, nganti sekrup, tombol lan cilik cilik saka macem-macem alat rumah tangga, sing kabeh ana hubungane raket karo cetakan.

  • 2K Double Die Mold Plastic Injection Mould

    2K Injeksi Plastik Cetakan Die Ganda

    Cetakan injeksi 2K: cetakan injeksi produk kanthi 2 bahan plastik utawa 2 warna: efisien lan ekonomis

  • High precision mold maker

    Produsen cetakan presisi tinggi

    Yuanfang minangka mitra mandeg sampeyan kanggo cetakan prototipe & cetakan injeksi kanthi cepet

  • China Plastic Injection Mould Making Companies

    Perusahaan Plastik Cetakan Injeksi Plastik China

    Akeh perusahaan nawakake cetakan prototipe sadurunge langsung menyang proses manufaktur kanthi macem-macem sebab.

    Iki minangka cetakan murah sing biasane beda karo cetakan produksi amarga mung digunakake jangka pendek.

  • Insert molding

    Lebokake cetakan

    Lebokake Moulding, kita uga ngarani cetakan insert logam utawa cetakan insert sekrup logam / kuningan, utawa kadang-kadang kita ngarani cetakan insert minangka cetakan cetakan.

    Lebokake cetakan sing ana gandhengane karo industri kayata prabot omah, instrumen, komponen listrik, mobil, medis lan industri liyane.

  • Insert mold provider

    Lebokake panyedhiya cetakan

    Kepiye cara nambah bagean cetakan lan ngatasi masalah kanthi teknologi cetakan insert?

    Yen desain bagean sampeyan mbutuhake sisipan, lebokake teknologi cetakan minangka pilihan sing cocog tinimbang ngubungake piranti, konektor, pengikat, utawa perekat kanggo proyek sampeyan.

  • Overmould Component Tooling Two Shot Injection Mold

    Overmould Alat Komponen Loro Cithakan Injeksi Cithakan

    Overmolding minangka proses rong langkah ing endi bagean-bagean cetakan kanthi siji digabungake kanggo ningkatake fungsi produk. Umume, bagean plastik diprodhuksi nggunakake cetakan injeksi plastik. Sawise adhem, dilebokake ing alat overmolding banjur dilapisi thermoplastic utawa karet molten.

  • 8 cavities electronic plastic injection mold

    8 cetakan injeksi plastik elektronik

    Umume klien seneng cetakan multi growong amarga bisa ngirit biaya produksi, nanging sadurunge njupuk keputusan, sampeyan kudu nimbang sawetara faktor.

  • 8 Cavity Plastic Injection Mold

    8 Cetakan Injeksi Plastik Rongga

    Nalika nerangake desain cetakan injeksi multi-growong, akurasi lan konsistensi minangka kunci produk sing wis rampung kualitas.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita