Shot Single & Mould 2K

  • Mould Manufacturing China

    Pabrik Cetakan China

    Cetakan injeksi minangka bagean sing menehi bentuk lan ukuran ing barang plastik nalika nyetak. Sanajan struktur cetakan bisa beda-beda gumantung saka jinis lan kinerja plastik, bentuk lan struktur produk plastik, lan jinis mesin injeksi, struktur dhasar kasebut seragam.

  • Domestic injection moulding company

    Perusahaan cetakan injeksi domestik

    Desain lan manufaktur cetakan ana gandheng cenenge karo proses plastik. Sukses utawa kegagalan proses plastik gumantung saka pengaruh desain cetakan lan kualitas manufaktur cetakan, dene desain cetakan plastik adhedhasar desain produk plastik sing bener.

  • High quality appliances plastic injection mold

    Alat cetakan injeksi plastik berkualitas tinggi

    Piranti lan produk sing digunakake ing saben dinane, wiwit saka dhasar alat mesin, casing njaba mesin, nganti sekrup, tombol lan cilik cilik saka macem-macem alat rumah tangga, sing kabeh ana hubungane raket karo cetakan.

  • 2K Double Die Mold Plastic Injection Mould

    2K Injeksi Plastik Cetakan Die Ganda

    Cetakan injeksi 2K: cetakan injeksi produk kanthi 2 bahan plastik utawa 2 warna: efisien lan ekonomis

Apa cetakan injeksi 2k?
Cetakan Injeksi 2K, sing asring dikenal minangka 2 bahan 2 cetakan utawa 2 cetakan warna, minangka proses manufaktur inovatif sing digunakake kanggo ngasilake bagean cetakan rumit saka rong bahan sing beda .....
Injeksi 2K sing ditindakake ing siji mesin sing wis diprogram kanggo nindakake rong suntikan ing sak siklus.
Cetakan injeksi minangka proses nggawe bagean plastik khusus kanthi nyuntikake bahan plastik cair kanthi tekanan dhuwur dadi cetakan logam. Kaya cetakan plastik liyane, sawise plastik cair disuntikake ing cetakan, cetakan digawe adhem banjur dibukak kanggo mbukak bagean plastik sing padhet.
 
Lima unsur utama ing ngisor iki penting banget kanggo proses cetakan kaping pindho:
evaluasi 1. Mold lan analisis produk Sadurunge desain jamur, evaluasi jamur lan analisis produk iku kudu kalebu katon, ukuran lan wangun supaya komplikasi rasah loro-werna desain jamur.
2. Struktur cetakan Desain cetakan sing apik ora mung nyukupi kebutuhan pelanggan, nanging uga ngirit biaya, nyuda kesulitan proses, nyepetake wektu pangolahan kanggo para pelanggan. Kanggo nggayuh iki, kita ora mung kudu nyukupi kebutuhan para pelanggan, nanging uga duwe pemahaman lengkap babagan mesin injeksi, struktur cetakan, teknologi pangolahan lan kapabilitas pangolahan pabrik cetakan kasebut dhewe.
3. Material pilihan pilihan Material penting banget kanggo pindho dijupuk ngecor. Sampeyan kudu nyukupi persyaratan resistensi nyandhang, kateguhan, kinerja patah lemes, kinerja suhu dhuwur, resistensi lemes lan panas, resistensi korosi, lsp.
4. Pangolahan lan perakitan bagean Saliyane desain lan pilihan material sing cukup, akurasi cetakan dobel uga penting kanggo proses lan perakitan sabanjure. Mula, kanggo mesthekake proses cetakan sing presisi, peralatan pemrosesan canggih presisi tinggi lan teknisi sing berpengalaman kudu.
5. Pengujian cetakan Supaya ora mbuwang wektu lan masalah sajrone produksi massal, perlu diatur lan ngontrol macem-macem kahanan pangolahan sawise jamur dipasang kanggo nemokake kondisi suhu lan tekanan sing paling apik. Ing proses uji coba, kudu ngetutake langkah-langkah operasi sing cukup lan nyathet parameter teknis sing migunani ing proses tes kanggo nggampangake produksi massal produk.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita